Østbirk og Yding sogne

Du er her: 

Klik her for at se plakaten! Fyraftensgudstjeneste med Mandskor Østbirk Kirke Onsdag d. 29. november kl 17.30 Gudstjenesten vil blive beriget ved ledsagelse af Østbirk Kirkes Mandskor. Et ad Hoch kor, der stiftes netop...Læs mere


  Klik her for at se plakaten! Læs mere


Østbirk og Yding Kirker samt Præstegården – det er STEDET  – bla. pga. en masse skønne fantastiske og frivillige hænder.

 

Der er en fantastisk skøn summen og liv i og omkring Østbirk og Yding Kirker samt i Præstegården.

Kirkerne, her er der gudstjeneste på søndage og Helligdage – men her stopper det ikke – der er meget meget mere kirke og kirkeliv hele ugen igennem.

Alt dette liv og mange af  disse aktiviteter kan kun lade sig gøre fordi der er frivillige mennesker, der giver en hånd med.

Der er frivillige, der viser kirken frem. Kirkegårds guider. Kaffebryggere. Kage og bolle bagere. Madlavere. Bord dækkere. Kirkevenner, der hjælper andre til Kirke. Der arrangeres ture. Der laves spændende  Scrapbøger om Kirkelivet. Der er hjælpere til Plejehjems  gudstjenesten. Hjælpere til Præstegårdens biograf eftermiddage. Tovholder for Strikkedamerne. Indsamling til Folkekirkens nødhjælp. Der er fortællere til arrangementer i Præstegården. Vaskning af konfirmandkjoler, der gives videre  osv. osv.

 

I søndags var alle, der i det forgangne år havde medvirket med frivillige hænder i og omkring vore Kirker og Præstegård inviteret til en stund i Præstegården i forbindelse med Gudstjenesten.

 

Vi havde en utrolig skøn eftermiddag. Præsten fortalte om hver enkelt frivillig så vi alle fik ansigter på hinanden. Lister med telefonnumre og mail adresser blev opdateret. Der blev spist smørrebrød og  Otello lagklage drukket kaffe og snakket på livet løs.  Kirkesanger Sara Tranberg satte ”prikken over iet” ved at  have lavet en utrolig  spændende musik quiz.

 

På billedet ses de frivillige, der takkede ja tak til arrangementet  i Søndags – ikke alle frivillige kunne være til stede.

Østbirk og Yding sogne opretter Sorggruppe

 

Klik her for at læse om Sorggruppen!

 

Kontakt Diakon Carina Kjærgaard på tlf.

75 78 23 78 / 22 32 05 89

Mail: carina44@ofir.dk