Østbirk og Yding sogne

Du er her: 

NYT TAG PÅ ØSTBIRK KIRKE

Tagindvielses - markering

Søndag den 27. august kl. 10.30

Østbirk Kirke har været under en stor renovering.

Der er bl.a. kommet nyt tag på

Kirken og den fremstår i dag som den

smukkeste kirke. Gudstjenesten denne

dag festliggøres/afsluttes i Kirken v/Menighedsrådsformand

Preben Egeholt og

arkitekt Bruno V. Larsen, der kort vil sige

lidt om projektet. Der vil være et glas med

bobler og lidt mundgodt til alle.

ØSTBIRK KIRKE ÅBENT!!

  Klik her for at se plakaten! Læs mere


Der startes med en gudstjeneste, de har sigte på børn - sammen med søskende, forældre, bedsteforældre og enhver som vil være med! Efterfølgende serveres der i Præstegården pasta og kødsovs til alle. Hele arrangementet med...Læs mere


Østbirk og Yding Kirker samt Præstegården – det er STEDET  – bla. pga. en masse skønne fantastiske og frivillige hænder.

 

Der er en fantastisk skøn summen og liv i og omkring Østbirk og Yding Kirker samt i Præstegården.

Kirkerne, her er der gudstjeneste på søndage og Helligdage – men her stopper det ikke – der er meget meget mere kirke og kirkeliv hele ugen igennem.

Alt dette liv og mange af  disse aktiviteter kan kun lade sig gøre fordi der er frivillige mennesker, der giver en hånd med.

Der er frivillige, der viser kirken frem. Kirkegårds guider. Kaffebryggere. Kage og bolle bagere. Madlavere. Bord dækkere. Kirkevenner, der hjælper andre til Kirke. Der arrangeres ture. Der laves spændende  Scrapbøger om Kirkelivet. Der er hjælpere til Plejehjems  gudstjenesten. Hjælpere til Præstegårdens biograf eftermiddage. Tovholder for Strikkedamerne. Indsamling til Folkekirkens nødhjælp. Der er fortællere til arrangementer i Præstegården. Vaskning af konfirmandkjoler, der gives videre  osv. osv.

 

I søndags var alle, der i det forgangne år havde medvirket med frivillige hænder i og omkring vore Kirker og Præstegård inviteret til en stund i Præstegården i forbindelse med Gudstjenesten.

 

Vi havde en utrolig skøn eftermiddag. Præsten fortalte om hver enkelt frivillig så vi alle fik ansigter på hinanden. Lister med telefonnumre og mail adresser blev opdateret. Der blev spist smørrebrød og  Otello lagklage drukket kaffe og snakket på livet løs.  Kirkesanger Sara Tranberg satte ”prikken over iet” ved at  have lavet en utrolig  spændende musik quiz.

 

På billedet ses de frivillige, der takkede ja tak til arrangementet  i Søndags – ikke alle frivillige kunne være til stede.

Østbirk og Yding sogne opretter Sorggruppe

 

Klik her for at læse om Sorggruppen!

 

Kontakt Diakon Carina Kjærgaard på tlf.

75 78 23 78 / 22 32 05 89

Mail: carina44@ofir.dk